AKTUELNO

Reper i glumac nisu imali isto mišljenje o njemu.

Đorđe Dumić, koji je svojim klarinetom izborio prolazak u drugi krug šoua "Ja imam talenat", došao je ovog puta u narodnoj nošnji.

Foto: TV Pink Printscreen

Žiki se ovog puta njegov nastup posebno dopao, pa je skoro od samog početka aplaudirao u skladu sa ritmom, a onda je i publika gromoglasnim aplauzom pozdravila talentovanog Đorđa.

- Zadao je sebi težak zadatak, zato što je jedan ritam, ali on je hteo improvizacije svoje da napravi u metrici. Deonice neke si fantastično svirao - rekla mu je Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kao da nisi dobro čuo matricu. Ako je ovo fri džez, onda je ovo fantastično, ali ako si pratio sedam osmina, ispadao si i meni je bilo nejasno kako nisi to mogao da ispratiš - prokomentarisao je Žika.

- Meni je ovo bilo katastrofalno zato što puno treba još svega za to što ti hoćeš, gde to i možeš da barataš, a da si stalno u ritmu. To je zvučalo dosta, kao da te neko tera da sviraš. Meni je ovo bilo malo bolno za slušanje - objasnio je Rasta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da nisi navikao da pevaš ovako uz matricu i da nisi upao tamo gde treba. Posle si ti to lepo sve izimprovizovao - rekla mu je Ana Nikolić.

Pogledajte njegov nastup u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'