AKTUELNO

Mlada pevačica je mnogo volela Rašu, ali do kraja njegovog života nije uspela da ga upozna.

Sve je pogodila vest da je u sredu posle duge i teške boleste preminuo književnik Raša Popov. Kako je uvek bio raspoložen i vesele naravi on nikada nije krio da voli da se veseli uz hitove domaćih zvezde.

U prilog tome, svedoči činjenica kada je tokom gotovanja u jednoj TV emisiji ispričao kako obožava da sluša Svetlanu Cecu Ražnatović i Milicu Todorović.

Foto: E-stock

Volim Cecu da slušam, ono kada peva "Đurđevdan" ali naročito volim njen lik. Mnogo se prolepšala. Moje dve komšinice kažu: "Ne znam šta je Ceci, nešto ne izgleda lepo…". Ja ih slušam, rekoh: “Au, ženska ljubomora – naglasio je on tokom gostovanja u jednoj TV emisiji i dodao:

Foto: Printscreen

– Ja kad se pojavi ona što peva da pije "Tri čaše" (Milica Todorović), pa kaže "svet sam podštrikala". To obožavam da slušam. Vidim pod reči podrštrikati pravu pesmu iz dubina ženske štrikajuće duše. A voditelj na "Naxi" radiju kaže: “Ne kaže ona podštrikala? Ona kaže "ceo svet sam pod štiklama". Pa ne može ceo svet sam pod štiklama, mora biti da sam ja bolje čuo – našalio se Raša tada.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Milica je mnogo volela Rašu, ali do kraja njegovog života nije uspela da ga upozna. Mlada pevačica je putem portala Pink.rs uputila dirljivu oproštajna poruku pokojnom Raši.

Vest da je čovek koji je ulepšao moje detinjstvo pesmicama i emisijom "Fazoni i fore", preminuo pogodila me je i učinila tužnom. Nažalost, nismo uspeli da se upoznamo, a bila nam je velika želja... Rašo, dobri čarobnjaku, hvala za sve lepe reči upućene meni i mojim pesmama. Vašu omiljenu pesmu, pevaču sa posvetom Vama. Hvala Vam što ste meni i brojnoj deci učinili detinjstvo bezbrižnijim, lepšim i srećnijim - rekla je Milica za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Milica Todorović

#Raša Popov

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'