AKTUELNO

Od priče da je Jelisaveta ostavila Vuka zbog košarkaša, preko toga da su zatim i njih dvoje raskinuli, pa sve do toga da se ona na kraju vratila glumcu, izvrteo se milion i jedan scenario.

Popularni mladi glumac Vuk Kostić rešio je da se odmori od svih priča kojima je izložen u poslednje vreme.

Otkad je početkom marta otkriveno da se njegova bivša devojka, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić tajno viđaju, malo-malo pa iskrsnu neki novi detalji, zapleti i raspleti.

Foto: Beta/Printscreen Youtube

Od priče da je Jelisaveta ostavila Vuka zbog košarkaša, preko toga da su zatim i njih dvoje raskinuli, pa sve do toga da se ona na kraju vratila glumcu, izvrteo se milion i jedan scenario.

Foto: undefined

Od svih aktera ove ljubavne drame, jedino je Jelisaveta u jednom trenutku indirektno potvrdila da je priča o vezi između nje i košarkaša tačna, mada nije želela da iznosi detalje, dok se Teodosić nije izjašnjavao. Ni Kostić, Jelisavetin bivši dečko, nikada nije rekao ništa na tu temu. Posle dva meseca ova priča je, međutim, i dalje aktuelna, a glumcu se smučilo što njegovo ime ne prestaje da se provlači kroz celu tu priču koja je počela izuzetno da ga opterećuje.

Foto: Printscreen

Nije Vuku ni jednog momenta bilo bitno šta se piše i da li se piše, niti ga je sve to na bilo koji način remetilo. Jednostavno, Jelisaveta i on su svoju emotivnu vezu završili davno pre svega toga i to sve što se dešava njega i ne može da dotiče. Problem je što sve to mnogo dugo traje i što njegovo ime i dalje razvlače kroz nekakve nebulozne priče, u kojima njemu uopšte nije mesto i sve to je postalo dosadno i naporno. Prilaze mu ljudi, ispituju ga, dovode ga u vezu sa nečim sa čime nema nikakve veze. I umesto da centar priče bude serija koja mu je veoma važna i na koju je usmerio svu svoju pažnju, priča se o stvarima koje su potpuno sporedne - kaže izvor i navodi kako je glumac zbog svih tih bespotrebnih pritisaka sa strane rešio da napusti Beograd na neko vreme i zaputi se na primorje.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Vuk Kostić

#glumac

'