AKTUELNO

Plavokosa pevačica svojim izgledom oduševila je sve one koji su rešili da sunčano popodne provedu u centru srpske prestonice.

Domaća javnost i dalje ne prestaje da bruji o razvodu pop zvezde Nataše Bekvalac i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića. Gotovo sve interesuje na koji način lepa pevačica provodi dane otkako je odlučila da se razvede od bivšeg sportiste, zbog čega ju je ekipa emisije "Paparaco lov" sačekala ispred stana na Dedinju i uspela svojim kamerama da zabeleži jedan njen običan dan.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mnogi mislili da lepa Nata sunčane dane u srpskoj prestonici provodi u društvu novog muškarca, ona se ne odvaja od trudne sestre Kristine i bliske prijateljice, sa kojima je divan prolećni dan provela u centru Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ručka, dve plavuše i jedna brineta uhvaćene su u šetnji Knez Mihailovom ulicom, posle čega su otišle na Dorćol, gde su popile kafu u bašti jednog kafića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Zgodna pevačica u mrežastim čarapama i kratkoj crnoj haljini mamila je uzdahe prolaznika, a onda je tako skocana otišla na Banovo Brdo kako bi pokupila ćerkicu Hanu iz škole.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je školsko zvono označilo kraj poslednjeg časa, Nata i Hana vratile su se na Dedinje, gde inače žive, a pre nego što su otišle u svoj topli dom, otišle su na večeru u jedan tamošnji restoran.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Dedinje

#Kristina Bekvalac

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#Razvod

#pevačica

'