AKTUELNO

Sve su mu dale crveni taster, a onda su devojke sa svih strana počele da prebaciju jedne drugima.

Drugi takmičar za večeras je Dragan Lazić (29) iz Kovilja, koji se na prvi pogled dopao svim devojkama.

Slađa je odmah imala šta da kaže, iako je imala minimalno informacija o dečku.

Foto: TvPink Printscreen

- On je iz Kovilja, iz kraja u kom su naši čuveni manastiri, trako da kada izabere svoju buduću može i turistički vodič da bude po Fruškoj Gori - rekla je ona.

Posle predstavljanja u snimku crveni taster je pritisnulo 10 devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

- Odmah sam se isključila kad sam videla ambijent u kom je sniman prilog. Plišane lutke, mede, zeke i to, nikako, ne - rekla je Sanja R, a on je objasnio da je prilog sniman u sobi njegovog brata, jer se njegova krečila.

- Rekao si da voliš mršavije devojke, a ja baš i nisam i to me je malo razočaralo zato što sam baš htela da izađem sa tobom da prošetam - rekla mu je Sanela.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je pričao svoju stendap priču devojkama, što je predstavio kao svoj talenat, u jednom trenutku krenuo je talas crvenih tastera, da bi se na kraju sve devojke ugasile.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Andrija je odmah počeo da teši Dragana, koji se vidno uznemirio zbog ovoga, a onda je on odlučio da smesta ode iz studija i nije reagovao na dozivanje voditelja, koji je onda sa takmičarkama prokomentarisao ono što se upravo desilo.

Foto: TvPink Printscreen

- Niste dali dečku priliku da vas nasmeje. Nije stigao da završi šta je krenuo da priča - prva je podviknula Kristina, koja se isključila prilikom druge faze predstavljanja.

- Stvarno mu niste dale priliku da završi. Dečko se pokupio. Kao ćurke ste krenule sve da se gasite. Vidite jedna se gasi i gase se sve - odbrusila je tada Sanja R. svim devojkama.

Dve devojke koje su ostale do samog kraja objasnile su da su mu dale šansu, ali to nije zadovoljilo Sanju.

Foto: TvPink Printscreen

- Skandal za sve devojke, ali stvarno većina od vas ne zna da se igra! Dođete ovde, ispljujete frajere i to je to i ne zaslužujete niko da vas izvede, stvarno, do kraja - nastavila je ona.

- A čekaj, ti prozivaš sve devojke kao da se ti nisi ugasila. Koji je problem? - pitala ju je tada Leontina.

- Imala sam razlog, Leontina - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Pa, dobro, i one misle da imaju razlog - odgovorila je Leontina,a Sanja je tvrdila da se ne bi ugasila da je ostala do kraja.

- Problem je što je prvi dečko bio toliko fenomenalan da je postavio neke standarde i sada sve devojke očekuju nešto više i tako je ispalo - zaključila je Leontina, a onda je Andrija stavio tačku na raspravu.

Autor: V. T.

#Izvedi me

#Slađa Izvedi me

#emisija

'