AKTUELNO

Terzićev sin ni pola godine nakon raskida ne može da preboli to što je lepa Cecina ćerka zauvek otišla iz njegovog života.

Sin Zvezdana Terzića ni šest meseci nakon što je raskinuo sa Cecinom ćerkom ne može da pronađe devojku koja mu odgovara. Kostadin Terzić se, naime, požalio svojim prijateljima da mu sve više nedostaje Anastasija i da pati za njom. On je proteklog vikenda u kafani naručivao pesme koje je posvećivao svojoj bivšoj devojci.

Foto: undefined

Kostadin je priznao da je mnogo grešio u vezi i da se kaje. Posle raskida je imao mnogo devojaka, ali nijedna nije bila prava. Rekao nam je da je bio ljubomoran kada je u medijima čitao o Anastasijinom ljubavnom životu. Ni sam ne zna šta hoće, kada popije, nedostaje mu Cecina ćerka, ne može bez nje, ali ni sa njom. Jedno je sigurno, pati za njom, ali mu ponos ne dozvoljava da je pozove - rekao je dobro obavešten izvor.

Foto: undefined

Anastasija i Kostadin u avgustu prošle godine stavili su tačku na svoju dugogodišnju ljubav, a kako je Anastasija tom prilikom objasnila, oni su se rastali mirnim putem i nakon raskida su ostali u dobrim odnosima. Da li će se ovaj par pomiriti, budući da ni Anastasija nije pronašla novu ljubav, ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Kostadin Terzić

#Ljubav

#Veza

'