AKTUELNO

Gledala sam šta ti je radio Haris Džinović, ti si preživeo dva srčana udara u "Pinkovim zvezdama", rekla je ova članica žirija voditelju.

Boban Duković iz Beograda večeras je otpevao hit Saše Matića "Samo ovu noć". Bogdan ima 25 godina, a žiri je za njegov nastup imao različita mišljenja.

Foto: TvPink Printscreen

Lepo i korektno. Ovo Saša Matić peva, burazer naš. Svaka njegova pesma je lepa. Nisi kao Sale ni približno, ali meni je lepo - rekao je Đani.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo, fino, pitko. Ne mogu da nađem zamerku, osim da kažem da se ljutim što nisi izabrao težu pesmu jer si pevačina. Kao da si bio demotivisan malo. Nemam zamerku, samo taj pad energije. Sledeći put izaberi pesmu da te čujem, da pukne - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Bogdan Martinović se predstavio pesmom "Laku noć" od Adila. Bogdan ima 32 godine i iz Beograda je.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras sam nešto posebno luda. Izvinjavam se ako nekad opsujem. Bogdane, svaka čast za izbor pesme. Baš ti dobro stoji ova pesma i te tvoje okice. Stvarno si fantastičan! I pevač i imaš harizmu i lepo si obučen. Baš mi se dopadaš, meni si najbolji večeras - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam se oduševila. Ja ne plačem na javnim mestima, iako mi niko ne veruje, ja sam jako stidljiva. Umem da kontrolišem svoje ludilo, da. Nego da ti kažem, Milane, volimo mi tebe i trpiš dobro ove naše udarce. Gledala sam šta ti je radio Haris Džinović, ti si preživeo dva srčana udara u "Pinkovim zvezdama". Ti moraš da trpiš, smej se i trpi. Sam si tražio- Što se tiče Bogdana, on je briljirao i možda je od ove četvorice bio i najbolji - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U baražu su se našli Nikola Anđelković i Boban Duković, a odlukom žirija dalje takmičenje nastavlja Nikola Anđelković, dok je nažalost Boban Duković napustio "Pinkove zvezde".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Boban Duković

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#emisija

'