AKTUELNO

Učesnica emisije "DNK" ponovo će biti razočarana i besna zbog ponašanja svog supruga.

Šarmantni Marko, zvezda emisije "DNK", već dve nedelje zaredom pravi nepromišljene poteze koji ga mogu koštati braka sa Divnom.

Foto: TvPink Printscreen

Njega je u prošlonedeljnom "Moćnom programu" pred svima pošteno ispipala Maca Diskrecija, koja mu je tokom svog muzičkog performansa dodirnula međunožje.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ovo gledala je i Divna, koja je nakon Markovog skandaloznog ponašanja odlučila da napusti studio, zbog čega se sinoć nije pojavila u "Moćnom programu" Televizije Pink.

Iako su svi mislili da će se Marko primiriti da će učiniti sve da ponovo pridobije poverenje svoje partnerke, on je nastavio po starom, pa je gledaoce kraj malih ekrana počastio striptizom. Međutim, to nije sve.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovu pažnju pridobila je sinoćnja gošća Ivana Živković Žizela, sa kojom je nastavio druženje i nakon što su se kamere ugasile.

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno je da su se veoma dopali jedno drugom, pa su odmah nakon što su se svetla reflektora pogasila otpočeli zanimljivu komunikaciju i snimili nekoliko selfi fotografija, kojima se Žizela pohvalila na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Iako je Marko svojoj dragoj pred kamerama obećao da će se primiriti i da je više neće varati, izgleda da mu je teško da se obuzda, a kako će Divna reagovati zbog još jedne izdaje u nizu ostaje da saznamo.

Pink.rs

#DNK

#Ivana Živković Žizela

#Moćni program

#Televizija Pink

'