AKTUELNO

Ni ovog puta nije mogao da joj odoli.

Devetogodišnja Sofija Stanojlović iz Lozovika svojim plesom nije nikoga u žiriju šoua "Ja imam talenat" ostavila ravnodušnim prilikom prvog nastupa, kada je Stefan Đurić Rasta izjavio da želi da je usvoji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada sam prvi put izašla na scenu uopšte nisam imala tremu i mnogo sam bila uzbuđena zato što sam videla Anu i Rastu i ceo žiri - kaže mala Sofija, koja je veoma zadovoljna svojim nastupom i koju su ljudi na ulici počeli da prepoznaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sada pred četvoročlani žiri izašla sa novom koreografijom, a na sceni je uspela i da se presvuče, što je posebno oduševilo Žiku, a onda je usledilo i iznenađenje za Rastu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija je odlučila da igra i uz njegovu pesmu "Kavasaki", pa mu je prišla i pokretima ga pozvala da joj se pridruži, na šta je on pristao i počeo da đuska u stolici, da bi posle nastupa ustao da joj aplaudira.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je ona miljenica od dana kada se pojavila. Nekako je nestvarno dete sa svim tim što je pokazala i da ona toliko dobro nosi sve to - ja sam zaista zaprepašćen - prvi je prokomentarisao Rasta, a onda je mala Sofija otkrila da sve sama vežba, bez pomoći stručnog lica.

- Ti ćeš jednog dana biti velika zvezda, jer je tvoja priroda takva da ćeš ti sve prepreke da otkloniš - objasnila je Danica.

- Ja moram da ti kažem da si ti u međuvremenu postala prava zvezda. Ti si ozbiljan trud uložila u sve, da ne pričam koliko je sve to kreativno - rekla joj je Ana.

Foto: TV Pink

- Bila si fenomenalna, ali je prošlog puta bilo više energije, a ovog puta više raznovrsnosti - rekao je Žika, koji nije skidao osmeh sa lica dok je komentarisao njen nastup.

Pogledajte u snimku kako je mali zvrk još jednom oduševio žiri.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Sofija Stanojlović

#Stefan Đurić Rasta

#Takmičarka

#emisija

'