AKTUELNO

Njegova čestitka oduševila je korisnike ove društvene mreže, a paratioci su iskoristili priliku da kreatorki čestitaju rođendan u komentarima.

Najpoznatija srpska kreatorka Verica Rakočević Kuzmančević danas slavi 69. rođendan, iako joj mnogi ne bi dali te godine.

Na ovaj dan uz nju je bio njen 35 godina mlađi suprug, muzičar Veljko Kuzmančević, koji je rešio da joj i javno čestita rođendan.

On je svojoj supruzi na svom profilu na drutvenoj mreži Fejsbuk uputio emotivnu poruku i raznežio svoje pratioce.

Kreatorka Verica Rakočević Kuzmančević danas slavi 69. rođendan, a njen suprug Veljko (34) joj je na društvenoj mreži Fejsbuk čestitao emotivnom porukom punoj ljubavi.

Mnogo ljudi je došlo i prošlo kroz moj život, a ti si tu od uvek bila i zauvek ćeš ostati. Vera moja, srećan ti rođendan! Živa i zdrava da mi budeš sto godina! Hvala ti što me trpiš i što si uvek uz mene, voli te muž! Srećan rođendan, med - napisao je Veljko.

Njegova čestitka oduševila je korisnike ove društvene mreže, koji su iskoristili priliku da kreatorki čestitaju rođendan u komentarima.

Verica i Veljko venčali su se krajem septembra 2013. godine, kada su i otpočeli zajednički život daleko od gradske vreve, na Avali.

Iako su mnogi sumnjali da će njihov brak opstati zbog velike razlike u godinama, Verica i Veljko uspeli su da demantuju sve i da pokažu da prava ljubav zaista ne poznaje granice.

Autor: M. Đ.

#Kreatorka

#Rođendan

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević

#suprug

'