AKTUELNO

Manekenki se u snimku uživo omakla rečenica zbog koje joj je drugarica prekinula uključenje.

Iako se dugo bavila manekenstvom, Ana Cakić veliku popularnost stekla je kada je uplovila u romansu sa Veljkom Ražnatovićem.

Foto: Instagram

Svaki njen potez bio je pod budnim oko javnosti, a to se nastavilo i nakon što je sin Svetlane Cece Ražnatović rešio da stavi tačku na ovu ljubav.

Zbog toga ne čudi što je njen profil na društvenoj mreži i dalje prati mnogo ljudi, a Ana se trudi da ih svakog dana obraduje nekom novom fotografijom.

Otkako je Instagram uveo opciju snimanja uživo, Cakićeva je s vremena na vreme na taj način komunicirala sa onima koji je vole i odgovarala na njihova pitanja.

U poslednjem lajvu, jednu devojku je zanimalo da li Ana posti, a njen odgovor šokirao je mnoge.

- Ne postim, ne radim to. Smatram da kad ljudi poste, treba da se uzdržavaju i od pića, izlazaka, seksa, što ja ne radim. Postiti ne znači uzdržavati se od hrane - počela je da odgovara Ana, a onda ju je drugarica prekinula, shvativši šta izgovara.

- Šta sam rekla? - upitala je manekenka, a drugarica joj je rekla da će pričati posle, nakon čega je prekinula snimak uživo.

Izgleda da je Cakićeva odlično raspoložena nakon raskida sa Veljkom i da joj ne fali ništa - ni pića i izlazaka, a bogami, ni seksa.

Autor: D.T/M. Đ.

#Ana Cakić

#Devojka

#Manekenka

#Seks

#Veljko Ražnatović

'