AKTUELNO

Ovaj mladi pevač rešio je da sa svima podeli jedan detalj iz privatnog života.

Vladan Savić, frontmen "Magla benda", za koga se spekulisalo da je u emotivnoj vezi sa Draganom Mićalović, važi za miljenika žena.

Osim što dobro izgleda, veliki je ljubitelj tetovaža, zbog čega je još privlačniji lepšem polu.

Međutim, iza jedne od njegovih tetovaža, krije se tužna priča koju je sada podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Vladan na nadlaktici ima tetovažu svog dede na motoru, a uz fotografiju je napisao i emotivnu poruku.

- Majka plače. Gledao sam u nju i jedino što sam želeo je da prestane. Nije mogla deda, previše te je volela, a ja sam imao nepunih pet godina i nisam znao kako da joj pomognem. Prošlo je mnogo godina od tad, o tebi sam mnogo saznao i to mi je bilo više nego dovoljno da napokon shvatim zašto je tog dana plakalo toliko ljudi. Znaš, pričaju da si živeo ispred svog vremena, da si bio dobar čovek, velikog srca. Da si voleo motore, kafane, društvo, izlaske... Ljudi su te jako voleli i cenili. Nedavno sam doživeo kako jedan tvoj veliki prijatelj u suzama priča o tebi i ljubi tvoju sliku. Oprosti što mojom krivicom nismo proveli više vremena zajedno, bio sam dete, provodio sam ga kod drugog dede na selu. To ne znači da vas nisam jednako voleo već sam tamo imao društvo sa kojim sam se igrao a i deda je imao traktor koji sam mogao da vozim uz njegovu pomoć. Ipak sam bio mali za tvoj motor. Ponosan sam što sam bio tvoj unuk - napisao je Vladan.

Ovom pričom, pevač je uspeo da izmami suze svojim pratiocima, koji su mu odali priznanje na hrabrosti da ovaj detalj iz svog života podeli sa svima.

Autor: M. Đ.

#Bend

#Dragana Mićalović

#Magla

#Tetovaža

#Vladan Savić

#pevač

'