AKTUELNO

Pevačica se poverila prijatelju da bi volela da manje nastupa, a da bude više plaćena.

Iako je mnogi smatraju najatraktivnijom pevačicom a javnoj sceni, izgleda da Radi Manojlović na poslovnom planu ne cvetaju ruže.

Foto: TvPink Printscreen

Rada je otputovala u Italiju na zakazani nastup u gradu Vićenci, gde se požalila prijatelju da joj je prekopotrebna dobra pesma koja će doživeti veliki uspeh, kako bi imala veću cenu i samim tim ne bi morala toliko da radi.

Preko glave mi je svega i ne mogu toliko da radim. Kada bih imala veliki hit, možda bih mogla malo da usporim. Kažem mom menadžeru Saletu da ne mogu više, ali ne vredi, on samo zakazuje tezge i ponavlja da me traže. Samo snimam pesme, a ne stižem kod oca u Četereže da odem. Treba mi hit. Prošle godine sam izbacila album, a samo pesma "Metropola" se dobro pokazala. Skupe su, za prosečnu numeru je potrebno 5.000 evra, za neku bolju i 10.000 evra, a kamoli spot! Platiću, samo da bude nešto dobro - poverila se Rada prijatelju.

Foto: Printscreen

Rada je jedna od najtraženijih pevačica, stalno je u klubovima, a ove godine bukirana je do oktobra.

Prema rečima njenog menadžera Saleta Đurića, Rada je među deset najtraženijih pevačica.

- Rada je ranije pevala četiri puta nedeljno. Leti je i po 40 dana uzastopno radila, a sada smo to proredili. Na njenu popularnost u insostranstvu ne utiče to da li ima mega hit ili ne. Duet sa Harisom Berkovićem je izuzetno slušan u Evropi. Ukoliko joj se dopadne neka pesma, spremna je da plati i 20.000 evra - stao je u njenu odbranu Sale i dodao da je Rada profesionalac i da poštuje publiku.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#dečko

#pevačica

'