AKTUELNO

Bila je oduševljena tokom njegovog predstavljenja, ali se njemu ona nija dopala.

Poslednji takmičar u večerašnjoj epizodi emisije ''Izvedi me'' bio je Milan iz Novog Sada koji je samom početku dobio crveni taster od Tee.

- Imamo istu frizuru. Ne ide da zajedno idemo kod frizera, muškarac mora da ima kraću kosu od mene - kratka je bila Tea.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah je usledio profil ovog takmičara.

- Dolazim iz Rijeke, ali trenutno živim u Novom Sadu. Bavim se dižejingom i muzičkom produkcijom. Radim jednu specifičnu muziku, ''elektro sving''. Iskreno, ne ulazim u vezu ako ne smatram da je to to. Jednom sam iznenadio devojku i odveo je na Maltu jedan vikend i njoj se to mnogo dopalo - istakao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Devojkama se, ipak, nije nešto dopalo, pa je dobio nekoliko crvenih tastera.

- Ja sam brza osoba, brzo pričam, brzo se krećem, a ti si vrlo usporen. Govorim o tvom stavu i načinu gestikulacije - objasnila je jedna od devojaka.

- Mene je dečko fascinirao, strast, muzika... Ali dosta si stariji od mene i mislim da se ne bismo složili - dodala je jedna kandidatkinja.

Foto: TvPink Printscreen

Neke devojke istakle su da Milan izgleda kao da je slikar a ne di-džej.

- Ti si čovek mog života - zaključila je Sanja.

- Meni je sve sasvim u redu, samo mnogo je stariji od mene, ja imam 18 godina - istakla je Ana.

- Što si došla u emisiji? Ne može to tako. Imam 18 godina tra la la - prekinuo je Andrija kandidatkinju.

Milan je poželeo da bude zanimljiv, nakon čega je odlučio da se na glumački način našali tako što će pričati na engleskom jeziku. Ipak, to se nije dopalo svim damama.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si meni potpuna renesansa ovog šoua. Ipak, ja zbog Sanje moram da se žrtvujem jer je na kraju našla čoveka svog života - pojasnila je Milica.

Takmičar je nakon tog poteza ostavio Sanju R. i Anu, a posle pitanja, Sanja je ponovo istakla da je on čovek njenog života. Milan je odlučio da, ipak,  izvede Anu, zbog čega sveže zaljubljenoj Sanji nije bilo najprijatnije.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. R.

#Izvedi me

'