AKTUELNO

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima će sledeće godine napraviti treći solistički koncert na Ušću, ali tu iznenađenjima nije kraj.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je, posle dva spektakularna koncerta u bugarskoj "Armec" areni, nastupila na Kopaoniku i zatvorila drugi "Music Week" festival.

Iako joj je ovo bio treći koncert zaredom, najpopularnija pevačica je kao pravi profesionalac napravila sjajnu atmosferu, a publika je uglas pevala njene najveće hitove.

Međutim, Ceca priprema još jedno veliko iznenađenje za svoju vernu publiku.

Foto: E-stock

Ona će sledeće godine obeležiti 30 godina karijere i to trećim solističkim koncertom na Ušću.

Posle dva koncerta na Ušću, kojima je oborila sve rekorde, i pet godina pauze, Ceca će svojim fanovima prirediti noć za pamćenje, ali to nije sve.

Osim što će obeležiti 30 godina karijere, najpopularnija pevačica na ovim prostorima će sa publikom proslaviti i 45. rođendan - 14. juna 2018. godine, za kada je zakazan koncert.

Posle više nego uspešnog albuma "Autogram", Ceca će pred ovaj treći koncert na Ušću objaviti novi album, na kom je već počela da radi.

U iščekivanju ovog spektakla, podsetite se kako je bilo na Cecinom nastupu na Kopaoniku u subotu, ali i kako je bilo 2013. godina na njenom koncertu na Ušću.

Autor: M. Đ.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'