AKTUELNO

Manekenka koja je pažnju javnosti privukla zahvaljujući vezi sa sinom najveće balkanske zvezde je, po svemu sudeći, uspela da pronađe utehu kraj novog muškarca.

Iako se šuškalo da je manekenka Ana Cakić nakon što ju je ostavio Veljko Ražnatović bila očajna i da nije mogla da se pomiri sa činjenicom da više ne uživa u ljubavi sa Cecinim sinom, ona je odlučila da samo nedelju dana posle raskida utehu pronađe kraj novog mladića kojeg još čuva od svih.

Period kada je zbog raskida tužna i ranjiva na najbolji mogući način iskoristio je za sada nepoznati mladić koji je dao sve od sebe da osvoji Anu, kojoj sada pažnja muškaraca i te kako prija, pa se oduševila sinoć kada je u gluvo doba noći dobila romantični poklon.

Posle izlaska u jedan prestonički klub gde je uživala u hitovima hrvatske grupe "Kolonija", Cakićevu je nepoznati muškarac odvezao do kuće i, pre nego što su se rastali, poklonio joj karanfil, što je nju oborilo s nogu.

Foto: Instagram

Nikad nije kasno - napisala je Ana, koja se nada da će uspeti da ponovo pronađe sreću.

I dok je, čini se, kasno da povrati poverenje svog bivšeg dečka zahvaljujući kojem je postala poznata, Ana se nada da su lepe stvari na emotivnom planu pred njom, a ko je uspeo da osvoji njene simpatije videće se, nema sumnje, ubrzo na njenom nalogu na Instagramu.

Foto: Instagram

D. T.

#Ana Cakić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'