AKTUELNO

Iako se ne razdvaja od svog emotivnog partnera, ona se na jednom događaju pojavila sama.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić već nekoliko godina uživaju u romansi. Iako su do sad funkcionisali skladno, sada su se posvađali zbog toga što je ona odlučila da podrži akciju „Biće bolje“, koja promoviše prava gej osoba.

Foto: TvPink Printscreen

Bekuta je rekla da je to jedna od retkih situacija da Mrka nije htio da ide s njom. On ima drugačija shvatanja kad je reč o podršci LGBT populaciji, tačnije, nije želeo da se na taj način eksponira. Takođe, Ana je rekla da, iako je Milutin poludeo kada je čuo da će ona snimiti spot podrške gejevima, ipak nije mogao da je spreči u tome. Bekuta je bila vrlo raspoložena da s organizatorima ove akcije popriča o mnogim temama i problemima s kojima se oni susreću i na kraju razgovora im poručila da joj se slobodno obrate kad im zatreba njena pomoć - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram

Ana se nije obazirala na to što se njenom partneru ne dopada što je podržala gej populaciju, a ona nije odustala od svoje namere da pruži podršku LGBT populaciji.

Zdravo svima, ja sam Ana Bekuta. U ovoj zemlji, gde se različitosti osuđuju, ja ipak vidim neko svetlo na kraju tunela i ono što bih rekla svima koji su drugačiji je da vole sebe. U ovoj zemlji nas niko ne uči tome i to je moja osnovna poruka, bez obzira na to kakvi smo, da li smo debeli, mršavi, ovakvog ili onakvog seksualnog opredjeljenja. Najvažnije je da zavolimo sebe i tada će nam sve ići mnogo bolje i mnogo lakše. To je poenta ovog mog obraćanja vama - glasi Anina podrška gejevima.

Autor: Pink.rs

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

#Veza

'