AKTUELNO

Teći put tražim kanapče i niko me ne čuje - šokirala je pevačica.

Prvi u poslednjoj grupi pevao je Emil Fetahović koji ima 19 godina. On se predstavio pesmom ''Plavuša'' koju izvodi Kićo Slabinac.

- Je l' ima neko neko kanapče da se obesim? Ko sastavi njih četvoro - upitala je Zorica Brunclik kada je videla sve takmičare na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvi put da se složim sa Zoricom. Mnogo nam je teško da odlučimo među ova četiri pevača - istakla je Maja.

- Jako slatko pevaš i pesme koje pevaš donosiš tako da nas ubediš. Potpuno ti verujemo dok te slušamo. To nema svako i to je jedan od tvojih pluseva. Jako lepo izgledaš i ta emocija... Meni je ovo večeras bilo odlično - dodala je Dragana.

- Sve to što je rekla Dragana... Sine, bilo je moćno i kvalitetno. Imaš energiju i izraz kao da su te sve ljubavi i boli slomile i ti to tako pretočiš u pesmu da to savršeno dolazi do nas. Svaka ti čast - kazala je Zorica.

- Kako je to uradila Zorica malo pre. Mnogo jak glas i morala sam da skinem slušalice. Fantastičan si i jedan si od mojih favorita - pohvalila je Dara takmičara i pokazala srce.

Foto: TvPink Printscreen

- Kićo je izuzetan pevač i boem, ali vala i ja sam. Pevao si fenomenalno. Dodavao si nešto što on nema što mi se još više dopalo. To je prava stvar i za tebe i za nas koji te slušamo - zaključio je Šaban.

Nakon Emila predstavio se Petar Barović iz Vrbasa koji ima 18 godina. On je otpevao pesmu Željka Joksomovića ''Leđa o leđa''.

- Ubica - kratka je bila Dara.

- Teći put tražim kanapče i niko me ne čuje - bila je Zorica u problemu.

Foto: TvPink Printscreen

- Dajte joj neko kanapče - povikao je Šaban.

- Eto on hoće da me se reši. Ko će nego kum. jedino ako hoćeš da se besimo u duetu. Pa gledaj grupu. Ja ne znam šta ću da radim. Neću da ti kažem ništa - kazala je Zorica.

- Petre, ti tako pevaš da je teško pronaći reči da ti kaćem koliko je to dobro. Bravo Petre! Praviti te ukrase u pop muzici takve kakve ti imaš, ave Cezare. Svaka ti čast - oduševljena je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Onaj ko ne čuje neka sedi na jastuku. Ovaj dečko ubija. Ubija - kazala je Maja.

- Pomislila sam da li je realno da stvarno postoji ovakav dečko i da ovako peva. Fenomenalan si. Otpevao si mi bolje od Joksimovića - iskrena je bila Dara.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'