AKTUELNO

Ja? Ja ne volim mršave - iznenađen je bio Šaban.

Nakon što su na binu izašle četiri takmičarke, Zorici Brunclik je za oko zapala jedna i odmah je upitala Šaulića da li mu se ona dopada.

- Je l' ovo ona što se ti pališ na nju, Šabane? Ova visoka, mršava. Pisalo je u novinama - zanimalo je Zoricu.

- Ja? Ja ne volim mršave - iznenađen je bio Šaban ovim pitanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Prva u ovoj grupi predstavila se Biljana Stanković iz Paraćina. Ona ima 31 godinu i predstavila se pesmom Zorice Brunclik ''Eh kad bi me majka ponovo rodila''.

- Ja sam šokirana Biljo. Znači ima se može se! Ima šta da se pokaže. Iznenađena sam, ova pesma se u poslednjih nekoliko emisija vratila. Dopala mi se ta tvoja interpretacija kao pukla breskva - hvalila je Zorica takmičarku.

- Jako volim što te imamo ovde i u potpunosti se slažem sa Zoricom - kratka je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Biljana, tebi brate, ne treba mnogo da pričam. Poštenije je prema produkcijski više pričati, ali ja za tebe ne bih trošio reči. Ti si neko koga bi ja slušao u kafani i uživao - kazao je Šaban.

- Stvarno bismo mogli da odemo negde svi zajedno i da ih slušamo - predložila je Dragana Mirković.

- Ne moramo baš svi - dodala je Zorica.

- Ja idem samo sa veselim ljudima, sa pokojnima ne idem. Pozdravio te Pantelija iz ''Maratonaca'', on je spaljen bio. Milane... Što se tiče Biljane, nemam zamerke - rekla je Maja.

- Meni se, iskreno, ne sviđa tvoj stajling. Možeš ti to bolje. Ali ti toliko dobro pevaš da ti taj fazon sa izgledom ne treba. To je samo mala zamerkica, ali pevačica je vrhunska - objasnila je Dara.

Posle Biljane, nastupila je Sanja Savić koja dolazi iz Uba i ima 15 godina. Ona se predstavila pesmom ''Doktor'' koju u originalu izvodi Ceca.

- Posle Biljane, ovo je limunada. Ovo je malo modernije i može da prođe i ne. Solidno, recimo - rekao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Volim ovu Cecinu pesmu. Lepa si, slatka si, malo si se slabije čula i bilo mi je to fino. Meni si bila dobra - istakla je Dara Bubamara.

- Ta pesma se peva tako kako si ti pevala. Hitična je zbog fenomenalnog teksta. Ja ne mogu da ti dam pet minus jer je ova pesma koja se peva baš na ovakav način - rekla je Maja.

- Ja bih se složila sa Šabanom. Ovo nije pesma kojom ti možeš da nam se predstaviš. Nemamo mi tu šta specijalno da čujemo. Svi smo uživali i volimo da čujemo tu promenu ritma. Ali treba nam nešto zahtevnije da bi ti nas ubedila da si spremna za četvrti krug - dodala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Mico, ti si imala peh pošto si pevala posle Biljane. Ona nas je naterala da je gledamo i držala nam je pažnju. Ti si muzikalna, ali tvoj stav je ''Može da bude i ne mora da znači''. Mora da postoji izraz kojim ćeš da nas uveriš u taj nastup - istakla je Zorica Brunclik.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'