AKTUELNO

Pevačica je uputila prozivku svom starijem kolegi.

Kuštrimović Nikola ima 22 godine i dolazi iz Prokuplja. On je nastupio prvi u prvoj grupi i predstavio se pesmom Ljube Aličića ''U Šapcu kraj Save''. Nakon njegovog nastupa, žiri je aplaudirao.

- Ovako se peva čisto i lepo. Ništa isforsirano i ništa preterano. Prelepo - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je meni omiljena pesma na svim veseljima. Malo mi je falilo dinamike i energije. Sve je dobro osim trilera na kojim si malo grešio, ali pevao si, onako, od srca - istakla je Maja.

- Nikola, bio si savršen. Ti neguješ ovaj repertuar i nemoj od toga da bežiš. Ti si savršeni predstavnik... Ja kad tebe slušam, ja vidim Šumadiju - oduševljena je bila Zorica.

- Ovo je stvarno vrh. Ovo su pesme koje su slušaju. Predivna je pesma, a Nikola je odličan. Divne pesme pevaš i sve najlepše za tebe - rekla je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Borio si se da budeš u ritmu. Napravio si ti to sve, ali trebalo je to da bude za nijansu brže. Čudi me da nisi uzeo pravu matricu. Svaka čast tvom pevanju i sve je okej što se tebe tiče, ali matrica je strašno ružno urađena - zamerio je Šaban takmičaru.

Nakon Nikole nastupio je drugi takmičar u grupi Aldin Čergić koji dolazi iz Banovića i ima 29 godina. On se predstavio pesmom ''Potražiću oči nešto zelenije'' koju u originalu peva Marinko Rokvić.

- Fantastično pevaš, stvarno. Divna boja glasa i divna pesma. Nemam zamerke. Divna dikcija - kratka je bila Dara.

- Ovo je prava matrica i ni ja nemam zamerke. Odlično si otpevao, meni je sve to bilo okej i da ne preterujem i da ne budem veći od bubice - rekao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si ga Aldine otresao kao šljivu sa grane! Svaka ti čast - istakla je Zorica.

- Pocepao si je kao svinja masne novine - dodala je Dara.

- Slažem se, ovo mi se dopada. Muški si to izveo i sa ovom matricom i bojom glasa ti si to lepo otpevao. Ne mogu da ti zamerim ništa - rekla je Maja.

- Kao Marinko je to izveo - dodao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Misliš Marinko bokser ili Marinko Rokvić - zanimalo je Maju.

- Aldine ovo je tebi bio prelak zadatak. Marinko je fantastičan pevač i ja govorim samo o pesmu. Nemam uopšte zamerki, ali sam o tebi očekivala samo zahtevniju pesmu jer sa ovom si se samo igrao - zaključila je Dragana.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'