AKTUELNO

Pevačici je sevnula pozadina kada ju je zgrabio plesač, a ond aje zahtevala da se to ne emituje.

Stojanka Novaković Stoja zahtevala je od voditeljke "Nedeljnog popodneva" Lee Kiš da izbaci kadrove u kojima joj se videla zadnjica dok je plesala.

Nju je plesač Vladimir Todorović uhvatio u jednom trenutku, podigao je i prevrnuo, pa je Stoja tražila da se to iseče.

Stoja je na početku snimanja bila dobro raspoložena i nasmejana, atmosfera je bila opuštena, sve do trenutka kad je plesač zaigrao sa pevačicom.

Foto: Printscreen

- Stoja je imala kratku lepršavu suknjicu, u kojoj je maltene sve bilo na izvol‘te. Kada je baletan pozvao folkerku na ples, ona nije bila ni svesna kakve će on koreografske veštine izvesti. U jednom momentu on je Stoju podigao i okrenuo. Noge su joj otišle uvis, ali i njena suknjica. Bukvalno se sve videlo! Pred svima su se ukazali njena zadnjica i tanga. Poznati koji su gostovali sa Stojom netremice su gledali u nju, a među njima su bili Goga Sekulić, Kaća Grujić, Boban Rajović, Ana Sević, Maja Nikolić - otkriva izvor iz studija.

Novakovićeva se postidela jer joj je bilo neprijatno, pa se naljutila.

Foto: TvPink Printscreen

- Izbaci mi zadnjicu iz emisije! Nije lepo da se ovo emituje. Baš je bezveze! Sve mi se videlo. Ružno je da se to pušta. Ako treba, ponovićemo, samo seci ovo - zahtevala je Stoja, koja se smirila kada joj je Lea potvrdila da njenu zadnjicu gledaoci neće videti.

- Uvek izlazim u susret svojim gostima i imam potpuno razumevanje ako im je nešto neprijatno. U ovom poslu je najvažnije uzajamno poverenje i zato sam uvek tu da podržim njihove želje ako su opravdane. Konkretno u ovom slučaju Stoja ne treba da brine, što smo pogledom rešile jer se i ja slažem da nije bilo prijatno u tom trenutku - rekla je Lea.

Autor: Kurir/Pink.rs

#Lea Kiš Jokić

#Stojanka Novaković Stoja

#pevačica

'