AKTUELNO

Nataša je imala tu čast da radi sa nekadašnjom prvom damom SAD.

Dok je Dragan Kojić Keba sa Marijom Lazić pričao o američkoj turneji koja mu predstoji, dotakli su se i njegove ćerke Nataše Kojić Taše, koja živi u SAD.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nataša radi sve što spada u umetnost. Ona je svoja priča i tako i treba i ja kao roditelj i kao kolega u potpunosti je podržavam. Sad živi u Los Anđelesu i nedavno je, mislim da je to i Si-En-En objavio, za razliku od naših medija koji nisu obratili pažnju opšte, kratak film snimljen o Mišel Obami i Natašina filmska muzika je bila u njemu. Svaka joj čast na tome i siguran sam da ona uvek veruje u sebe, da je zadovoljna - ispričao je pevač.

Foto: Pixabay.com

Keba je onda pričao kako mu se ne dopada kada mediji izmišljaju, a ne pišu o onome što je stvarno tako kako je i o lepim stvarima.

Zatim je prizano da ima jednu neostavernu želju u vezi sa svojom ćerkom.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je neostaverna želja da sa Natašom snimim duet. Tako je život namestio da se to još nije desilo, a i ja sam poznat po tome što nemam puno dueta u karijeri. I najviše bih voleo da Nataša, kad za to dođe vreme, nastavi svoju karijericu, koju je napravila u našoj zemlji, nastavi, ali ona kaže da to ne dolazi u obzir. Možda ćemo je bar ubediti da sa tatom snimi duet - rekao je Keba.

Autor: V. T.

#Dragan Kojić Keba

#Mišel Obama | Michelle Obama

#Nataša Kojić

#pevač

'