AKTUELNO

Nasilje nad ženama je sve češće, ili se o tome više govori, a neke od poznatih dama su bile pretučene od strane svojih partnera.

Košarkašica Milica Dabović nedavno je učestvovala u kampanji protiv nasilja nad ženama, a onda je nažalost i sama je postala žrtva svog dečka Šime Simona Šikelića.

Ona je poslednja u nizu poznatih dama koje su pretrpele nasilje i dečka je odmah prijavila policiji.

Foto: Kurir

Ljubinka Buba Dobrosavljev je voditeljka koju je pretukao tadašnji partner Nebojša Pavlović dok je bila u drugom stanju. Zbog povreda koje joj je naneo dečko, ona je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće. Ona je dugo krila ovo traumatično iskustvo, a zatim progovorila o tome.

Foto: Printscreen Facebook

Glumica Mina Lazarević nasilje je doživela 2015. Javnost je bila šokirana vešću da ju je baletan Goran Stanić, sa kojim se venčala 2008. godine, pretukao i izbacio iz stana sa troje dece. Pisalo se i da je pucao je iz automatske puške sa prozora stana, a Mina ga nije odmah prijavila policiji, a na kraju je zbog dece odustala od tužbe.

Foto: TvPink Printscreen

Maja Marijana je 2013. godine dobila batine od nevenčanog muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Foto: Facebook

Biljana Krstić se u javnosti pojavila sa modricom na oku i tako su krenule glasine da ju je sada bivši suprug tuka. Tokom poslednjih godina braka između Biljane Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da ju je u tom stanju navodno tukao. Međutim, o tome nije govorila ni Biljana ni Tihomir, pa nije sigurno šta se događalo zaista i da li je i koliko dugo ona trpela nasilje.

Foto: Tanjug

Autor: Pink.rs

#Bilja Krstić

#Buba Dobrosavljev

#Maja Marijana

#Milica Dabović

#Mina Lazarević

#Nasilje

'