AKTUELNO

Pevačica javno obećala da će voditelje odvesti u svoj rodni grad.

Gost u večerašnjoj emisiji "Kočenje" je popularna pevačica Goga Sekulić, koja će sa momcima, na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem, pričati o aktuelnim temama.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom početku voditelji su se šalili na račun Pljevalja, odakle je pevačica, te ih je zanimalo koliko treba od Beograda do ovog grada.

- Ja sam rođena u Pljevljima, ali sam odrasla u Beogradu. Mada, često sam provodila vreme u Pljevljima, ali i u Prijepolju. Što se tiče toga koliko treba do Pljevalja, kada imaš dobar auto kao ja, potrebno je oko tri i po sata, a privatnim avionom se stiže za 10 minuta. Vi izaberite čime hoćete do Pljevalja - rekla je Goga u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Sekulićeva otkrila šta je sve trenirala kao devojčica, ali i čime bi se bavila da se nije opredelila za muziku.

- Trenirala sam tekvondo, kardio boks, kik boks. A da se ne bavim pevanje, mislim da bih bila dobar javni tužilac ili advokatica, bila bih odlična u tome jer volim pravdu. Možda bih bila i premijer ili predsednik države - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M. Đurović

#Goga Sekulić

#Kočenje

#pevačica

'