AKTUELNO

Danica, Ana, Žika i Rasta ostali su bez teksta kada je talentovana brineta otpevala prezahtevnu pesmu Bijonse Nouls.

Članovi žirija najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat" do sada su se upoznali sa mnogobrojnim kandidatima i imali priliku da vide širok spektar talenata. Međutim, nikada do sada nisu videli muškarca koji tverkuje i to mnogo bolje od mnogih devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je takmičar rekao koji će to talenat pokazati, svi su ostali u čudu, a Srđan Žika Todorović odmah je ukazao na to da je za ovaj podvig potrebna neviđena hrabrost.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo treba imati m*da, pa izvesti - rekao je Žika, kojeg je oduševio izazovni ples muškarca.

Foto: TvPink Printscreen

O reakciji Stefana Đurića Raste pričaće se još dugo, dok su Danica Maksimović i Ana Nikolić bile oduševljene ovim plesom.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, to nije sve - članovima žirija predstavila se i maestralna devojka koja je svojom interpretacijom Bijonsinog hita "Listen" raspametila žiri i dobila ovacije publike.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoj talenat i snaga tvog glasa dopiru do Amerike, ti ne moraš da ideš tamo, ti možeš sve - rekla joj je Danica, a komplimente nisu štedeli ni ostali članovi žirija.

Koje će još talente takmičari iz celog regiona pokazati milionskom auditorijumu pogledajte u četvrtak u 21:15 na Pink televiziji.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#glumac

#pevačica

#Žika Todorović

'