AKTUELNO

Pevaču je danas vraćen pasoš.

Halidu Muslimoviću danas je vraćen pasoš nakon što je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu potpisao sporazum o priznanju krivice po kojem će uplatiti 80 hiljada dinara zbog toga što je u petak uveče u Surčinskoj ulici automobil udario devojku (17) koja je zadobila lakše telesne povrede.

Pevač je po izlasku iz zgrade tužilaštva za Kurir izjavio da će već danas otputovati u Bosnu, ali da se za par dana vraća ponovo u Beograd.

Foto: YouTube screenshot

- Za 35 godina, koliko vozim auto, nikada mi se ovo nije desilo. Malo se bolje osećam, ali sam i dalje u šoku. Sreća pa devojka nije imala ozbiljne povrede, sve ostalo je manje važno. Ja sam danas ispunio svoju dužnost, došao sam da potpišem sporazum o priznanju krivice i time će biti okončan ovaj postupak. Trenutno sam na putu za Bosnu, rekao je Halid za Pink.rs i dodao:

-  U prisustvu mog advokata platio sam kaznu koja ide u humanitarne svrhe. Inače, sreo sam se i sa majkom male (M.K.)  ona je dobro, ali ima još bolove. Najviše je boli rame jer je prilkom pada njega ugruvala. Majci povrđene devojčice sam ponudio svu potrebnu pomoć, i bićemo u kontaktu sve vreme, a za par dana ću doći ponovo za Beograd da je posetim, zaključio je pevač.

Autor: Pink.rs

#Halid Muslimović

#pasoš

#pevač

'