separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ivana Radić NAPOKON priznala prema kojem zadrugaru GAJI SIMPATIJE, a evo šta kaže o rijaliti parovima! (VIDEO)


Bivša ukućanka smatra da između Pešićeve i Karića i dalje postoje emocije.


Ivana Radić je zadrugarka koja je ove noći napustila rijaliti program "Zadrugu 3" izgubivši u duelu od Stefana Karića sa osvojenih 3% glasova, a nju je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, ali i predstavnici sedme sile. 

Autor: TvPink Printscreen

Voditeljku je zanimalo šta se desilo između nje i Baneta Čolaka budući da su imali veoma prisan odnos, a Radićeva je istakla da su oni isključivo prijatelji. 

Ništa se sa njim nije desilo, on je mene gledao kao brata. Sve je bilo drugarski - ispričala je Ivana. 

Autor: TvPink Printscreen

Osim toga, Ivana se čak i poljubila sa Mlađanom Jovanovićem, ali njih dvoje kasnije nisu nastavili kontakt.

Bezveze mi je ispalo jer Mlađa i ja nismo razgovarali pre toga. Nismo imali razgovor koji bi prethodio tome. To je bio poljubac za laku noć - ispričala je Ivana o svom odnosu sa Mlađanom Jovanovićem. 

Budući da rijaliti program "Zadrugu 3" svakodnevno intrigira odnos Ive Grgurić, Stefana Karića i Jelene Pešić, evo šta o tome kaže Ivana koja je sa njima živela nekoliko nedelja. 

Mislim da se Stefanu Jelena sviđa, a u Ivu se razočarao zbog njenih nekih komentara, tako da će možda biti nešto između njega i Jelene - ispričala je Radićeva, a onda je otkrila kakvo mišljenje ima o Vladimiru Tomoviću. 

Autor: TvPink Printscreen

On (Vladimir) je dobar dečko, njegovo ponašanje je na mestu, ali on nije moj tip i to je to. Ja sam rekla da mi se Mlađa fizički sviđa, ali na kraju se desilo da su sa Filipom izbile neke simpatije - otkrila je Radićeva. 

Radićeva je tokom svog gostovanja u studiju napisala pismo kojim je imenovala novog vođu, a koga je ona izabrala, ostaje da vidimo. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti