separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Dalila otkrila zbog čega je OPROSTILA Kariću, osula ŽESTOKU PALJBU po Tomoviću, a onda se dotakla braka sa Dejanom! (VIDEO)


Progovorila o svemu!


Druga zadrugarka sa kojom je voditelj Ognjen Amidžić ove noći imao intervju bila je Dalila Dragojević, koja je imala nekoliko žestokih svađa ove nedelje, između ostalog sa Stefanom Karićem i Vladimirom Tomovićem.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam rekla na nominacijama, šta je i kako je. Ja ne opravdavam što Stefan nije prišao Dejanu da pričaju. On je dobacio juče da ćemo pričati. Verovatno on čeka da se malo smire strasti. Kada primetim kod nekoga iskreno pokajanje, to ne može biti loš čovek. Dejan ima drugačije mišljenje - rekla je Dalila o Stefana, pa ispričala šta misli o Tomoviću:

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam Tomoviću rekla da znam od kada kreće njegova sujeta, a to je od trenutka kada je bilo izbacivanje i kada je imao 60%. Njemu tada nije bilo dobro, on je rekao da se Crna Gora podelila na njega i Veska. Što se nije Srbija podelila na Miljanu i Raću? Nemoj da mi pričaš te stvari, ti koji se predstavljaš velikim rijaliti igračem. Rekla sam mu da se promenio od kada sam mu prišla i rekla da ga boli tih 60%. Posle toga se dešava da mala Miona okreće glavu, neće više da bude u toj priči. Ona ga ostavlja, ostaje mu Mina, koja je tu bila dostupna za njega i dostupna je i dan danas. To postaje muškarcu neinteresantno. Posle toga ustaje za stolom i pokušava da me ubedi da treba da mi se dopadne, kada ja ne bih bila udata. Rekao me je da sam ga uvredila kada sam rekla da mi se ne bi svideo. Više nema pitanja gledalaca vezano za njega za taj harem i onda kreće da napada. Ja ga se ne plašim. Onda je on krenuo: "Imaš tetovažu od bivšeg, Dejan je tvoje kuče" - istakla je Dragojevićka.

Na samom kraju intervjua Dalila je ispričala šta misli o optužbama zadrugara da u njenom braku sa Dejanom ne postoji strast.

Autor: TvPink Printscreen

Mi funkcionišemo super, na naš brak ne može ništa da utiče. Hajde neka ovi slobodni pokažu brak, mi nema potrebe da se dokazujemo - zaključila je Dalila.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti