separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD MI NIJE BILO GORE: Miljana otkrila da se i dalje PREMIŠLJA da li će roditi Zolino dete! (VIDEO)


Ne može da dođe sebi.


Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i ove subote na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi se odigrao još jedan duel za opstanak, a pre toga je obavljao intervjue sa zadrugarima koji su izazvali najviše pažnje javnosti tokom ove nedelje. Prva zadrugarka sa kojom je Ognjen obavio intervju bila je Miljana Kulić, a onda se odmah na početku požalila da je tužna.

Autor: TvPink Printscreen

Poslednja tri, četiri dana sam u nekoj depresiji. Tužna sam zbog svega, najviše zbog odnosa sa mamom. Pre nekoliko dana sam joj rekla da kada god ona komentariše, meni psihički nije dobro, da ću da se treskam o pod, da ću da bacam šolje, da ću da je pogodim. Nisam bila sigurna, Milica Dugalić mi je rekla. Ja sam joj se izvinila. Sanjala sam neke ružne snove. Sanjala sam Zolinu majku, kao da on dobija poziv, da ga Drvo poziva, a da je majka ljuta na njega što je potpisao ovo na ostrvu. Pa sam se i zbog toga iznervirala. Kako ću sa njim, ne znam - ispričala je Miljana, pa počela da se žali na Zolu.
Dogovor je bio da se probudimo oko 10, da bismo bili sa Željkom. Ja sam se probudila, on me je čuo i nije ustao. Ja sam rekla da više nemam ni snage, ni volje da ga budim. Ako nema osećaj da sam priđe Željku, kao što to radi Bane Čolak... Razočarala sam se, pustila sam ga da spava, a zna zbog čega smo ovde. Kada bi me kaznili što se nisam probudila nekog jutra, ja bih poludela. On se probudio oko tri i dvadeset i video me, nije hteo da porazgovara. Kaže da ga je uvek budila mama. To me sve ubija. 

Autor: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao Miljanu i da li je donela konačnu odluku o tome šta će raditi dalje.

Ja sam juče za stolom rekla da bih ja to najviše želela (da rodi Zolino dete), ali kada sam videla da se tako ponaša... U nebranom sam grožđu. Ja želim to, ali u depresiji sam. Želim to sa njim, stavrno ga volim, ali moram da ga menjam. Vuk dlaku menja, ali ćud nikako. Razmišljam šta ću i za stan i za posao. Razum kaže: "Ne", a srce mi kaže: "Kajaćeš se celog života". Jutros mi je ubio želju i volju za bilo čim. Nikada mi gore u životu nije bilo gore u rijalitiju - istakla je Kulićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Miljana se osvrnula na odnos sa svojim rijaliti kumom Markom Janjuševićem Janjušem, koji je bio poljuljan zbog njegove svađe sa Marijom Kulić.

On smatra da je moja majka njemu rekla da je on loš otac. Ona tako nije mislila. On i ja smo zakopali ratne sekire. On mi se izvinio. Pomirili smo se, iako mi mama zamera - otkrila je Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti