separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SRPKINJA SPASILA LEJDI GAGU IZ PAKLA NARKOTIKA? Slavna pevačica je bila na rubu propasti, a onda je ONA rešila da joj pomogne! NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ (FOTO)


Otkriveni svi detalji!


Lejdi Gaga je u više navrata govorila o korišćenju zabranjenih supstanci, ističući da joj opijati nisu doneli ništa dobro u životu. Podsetimo, američka pop zvezda je još na početku karijere, pre više od deset godina, ispričala kako je bila heroinski ovisnik, te da je uspela da se izvuče iz pakla u koji je samu sebe uvukla misleći da će joj to pomoći da stvara muziku nalik na onu koji su iza sebe ostavili njeni idoli.

Autor: Tanjug AP

Godinama kasnije, vlasnica hita "Shallow" otkrila je da je bolove koje uzrokuje spazam mišića ublažavala konzumiranjem marihuane i neverovatnim količinama, ali da je sada čak i taj period iza nje. Poznato je da je Gaga, tokom 2013. godine, sarađivala sa Marinom Abramović, nakon čega su ostale u prijateljskim odnosima, a sada brat slavne umetnice tvrdi kako je njegova sestra zapravo zaslužna za to što se pevačica skinula sa zabranjenih supstanci.

Autor: E-Stock/Srđan Veljović

Marina je vodila Gagu u neku kuću u Džerziju. Tamo borave, koliko sam upućen, ljudi koji se skidaju sa droge. Znam da je to lečenje čudno i da narkomani trče goli kroz neku travu. Međutim, pomoglo je i Lejdi Gaga se skinula sa droge uz Marininu pomoć - izjavio je Velimir Abramović.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti