separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SRAMOTA ME JE MOJE SRAMOTE, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU: Miljana se pokajala, pa se JAVNO IZVINILA svojoj majci Mariji! (VIDEO)


Nominacije u toku!


Voditelj Ognjen Amidžić posetio je još jednom Belu kuću kako bi se odigrale ovonedeljne nominacije. Zadrugari večeras biraju između dva potrčka ovonedeljnog vođe Sanija Ibraimova, Jelene Pešić i Stefana Karića.

Autor: TvPink Printscreen

Saška Karan je na početku glasanja osudila Stefana Karića zbog teških reči koje je uputio Dalili i Dejanu Dragojeviću tokom njihovog verbalnog sukoba, pa je nominovala njega.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon Saške ustala je i Miljana Kulić i iznela svoje mišljenje o Jeleni i Stefanu.

Rešavam svoje probleme, ali vratiću se uskoro, za neke još bolja, a za neke još gora. Što se tiče Jelene Pešić, o njom imam najlepše mišljenje od svih devojaka koje su ikada ušle u rijaliti. Volela bih da budem kao ona u nekim situacijama, nadam se da to nije njena maska. Što se tiče Stefana, nisam promenila mišljenje. On je fin i kulturan dečko, svakome dođe žuta minuta. Nije trebalo ono da uradi, ali rekao je da nije mogao da se kontroliše. Dobar je čovek, s obzirom na to da ima grižu savesti. Prema meni si uvek bio džentlmen, nadam se da će tako i ostati. Prošli put sam sačuvala Stefana, ovoga puta ću biti na ženskoj strani, sačuvaću nju, nominovaću Stefana, nažalost - rekla je Miljana, a onda je glasao i Lazar Čolić Zola:

Autor: TvPink Printscreen

Što se tiče Jelene imam pozitivno mišljenje o njoj, zaključio sam da je okej osoba i na svom mestu. Stefan me je pozitivno iznenadio, prilazio mi je kada mi je bilo teško, dao mi je savete kao brat. Ne treba na osnovu jedne situacije da mu sudimo. Mislim da ne bi trebalo. Jecu gotivim, ali ne mogu Stefana poslati u zatvor, šaljem Jecu - istakao je Zola, a onda je Miljana ponovo ustala, kako bi se izvinila Mariji Kulić:

Autor: TvPink Printscreen

Želim da se javno izvinim mami, izgovorila sam nešto što nije trebalo. Naravno da to ne mislim. Ne znam više gde se nalazim, trudna sam pa menjam raspoloženja. Sramota me je moje sramote, znaš da nisam tako mislila, volim te najviše na svetu - iznela je javno Miljana.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti