separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Gajić i Đedović komentarisali Zolino poligrafsko ispitivanje, a kada su voditelji spomenuli Karića, Dalila ODMAH ULETELA U STUDIO I PREKINULA EMISIJU (VIDEO)


Prekinula je kratko emisiju.


Voditeji radio emisije "Sedi dole" Stefan Kandić i Stefan Milošević su ugostili predstavnke sedme sile Ivana Gajića i Marka Đedovića sa kojima su razgovarali po poligrafju koji je uradio Lazar Čolić Zola kako bi dokazao ljubav svojoj devojci Miljani Kulić.

Kada su Kandić i Milošević upitali Gajića i Đedovića kako komentarišu Zoline odgovore na poligrafu, mišljenja novinara su bila sledeća. 

Autor: TvPink Printscreen

Tu naše mišljenje nije bitno. I da su sva pitanja bila istinita, sve zavisi od Miljane - rekao je Đedović. 
Njegovi postupci govore da su njegova osećanja iskrena. Ja nikada ne bih pristao na poligraf niti na ugovor - rekao je Ivan Gajić.
Da  je mislio da mulja nešto, on ne bi ni pristao na poligraf. Oni su svoj odnos ispeglali, na nama je da ih podržimo - dodao je Marko. 

Autor: TvPink Printscreen

Potom su voditelji ove emisije izneli da Dalila Dragojević ima informaciju o Stefanu Kariću koju ne želi da iznese, zbog čega je ona odmah uletela u studio i to sve demantovala. 

Ja sam dobar sa Dalilom, ali tu informaciju nemam. Za sada nisam čuo, a šta se priča po kući ne znam - ispričao je Đedović. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti