separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA SE STIDI MENE, KAŽE DA SAM IZROD! Marija ne želi da priča sa Miljanom, Kulićeva TUGUJE! (VIDEO)


Požalila se svima.


Nakon što je Miljana Kulić saznala da je trudna sa Lazarom Čolićem Zolom, njena majka Marija Kulić je ljuta na nju. Miljana je večeras pred početak emisije otkrila Zoli da Marija više ne progovora sa njom i da joj to smeta.

Autor: TvPink Printscreen

Ona ne govori uopšte sa mnom, nije htela ni da mi zakopča haljinu - požalila se Miljana Zoli.

Kada je voditelj Milan Milošević ušetao na imanje kako bi emisija počela, Miljana je iskoristila priliku i odmah se požalila njemu i zadrugarima da Marija više ne priča sa njom.

Autor: TvPink Printscreen

Rekla je da će do ponedeljka da priča sa mnom, ne priča sa mnom uopšte. Danas mi nije bilo dobro. Pod velikim sam opterećenjem, priča mi kako će on mene da ostavi. Govori mi svakakve reči, da sam izrod, da me se stidi - požalila se Miljana zadrugarima.
Ja sam maksimalno uz Miljanu, to nije lepo da se čuje. Najbolje da pokuša da porazgovara sa Marijom - rekao je Zola posle Miljane.

Autor: TvPink Printscreen

Nikad ovako nisam bila uznemirena i tužna. Svako jutro kad odem kod Željka, čekam da vidim šta će da mi kaže. Ja više ne znam kako da se izborim sa njom - nadovezala se Miljana, a onda su i zadrugari prokomentarisali ovu situaciju.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti