AKTUELNO

Godinama su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a onda se dogodio iznenadni krah.

Anabela i Andrej Atijas odlučili su da stave tačku na svoj sedam godina dug brak, iz kog imaju i ćerkicu Blankicu. Već su se pojavile i razne spekulacije o tome šta je razlog kraha ljubavi koja se mnogima činila kao idealna.

Foto: Ivan Vučićević

Majka pobednice "Zadruge 2" i mlade pevačice Lune Đogani, odlučila je da stane svim nagađanjima na put pa je, nakon što je za Pink.rs ekskluzivno potvrdila da se razvela, dala zvaničnu izjavu i putem svog Instagram profila.

Andrej i ja smo se zajedničkom odlukom sporazumno razveli. Ovim putem želim da dam izjavu na ovu temu kako bi sprečili razne spekulacije. Želimo da zadržimo našu privatnost koliko je god to moguće, jer smo pre svega roditelji jedne divne devojčice. Razlog razvoda nije treća osoba, niti bilo šta slično tome. U poslednje vreme pritisak je bio preveliki i pored želje i borbe koja je neosporna, doneli smo zajedničku odluku da stavimo tačku na naš brak. Najvažnije od svega je da smo ostali u divnim odnosima, podrška jedno drugom i da ćemo zajedno nastaviti da se brinemo o našoj devojčici, kojoj smo oboje potrebni. Putevi su nam se razišli - napisala je Anabela.

Foto: Prinstcreen Instagram/anabelci

PROČITAJTE JOŠ: ZABOLE ME ZA ANABELU I LUNU, DVE BUDALE: Kija oštro prokomentarisala pevačicin razvod od Atijasa, pa opet potkačila Slobu! HAOS U NAJAVI (FOTO)

Podsetimo, Anabela iza sebe već ima jedan propali brak sa Gagijem Đoganijem, sa kojim ima ćerke Lunu i Ninu. Od Atijasa se razvela pre nekoliko nedelja, ali je ta informacija tek sada ugledala svetlost dana, pa je Anabela otkrila da njih dvoje već nekoliko meseci ne žive zajedno i ne funkcionišu kao bračni par.

R. L.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

'