separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ovo je njegov način da pokaže da je muško: Nadežda s gorčinom progovorila o osudama koje je doživela, pa istakla da nikad neće oprostiti Tomi! (VIDEO)


Sa knedlom u grlu je pričala o nasrtaju.


Voditelj Milan Milošević je ove noći u specijalnoj emisiji ugostio Nadeždu Biljić, Pinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku koja je u ranim jutarnjim satima brutalno pretučena od strane svog dečka Tome Panića koji je bio u pripitom stanju. 

Nadežda je tokom gostovanja u emisiji priznala da je dobila ogromnu podršku sa svih strana, ali isto tako i da je naišla na "napade i osude" mnogih žena. 

Autor: TvPink Printscreen

Da vi samo vidite šta su meni žene pisale ispod fotografija. Pisale su mi "da mi tako treba, da sam ja kriva, da služim samo da se nekome nataknem na k*rac, da sam u tome najbolja" - pričala je Biljićeva, a potom je istakla da Paniću nikada neće oprostiti zbog onoga što joj je uradio.

Autor: TvPink Printscreen

Posle ovoga ništa neće da me slomi. Ja samo kažem da ne postoji to "izvini" za ovo što mi je uradio... On kao da je jedva čekao da se uhvati čašice, samo je tražio način da napravi problem. A samo 24 sata pre nego što se ovo desilo, on je rekao da će da se smiri. Ovo je možda njegov način da pokaže da je on muško - nastavljala je Nadežda. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti