separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ja sam u fazi oporavka, zdravstveno nisam dobro: Nadežda nikoga nije ostavila ravnodušnim kad je priznala SA KAKVIM SE PROBLEMIMA SUOČAVA! (VIDEO)


Za ovo niko nije znao!


Bivša učesnica Zadruge 2, Nadežda Biljić nikad iskrenije govorila je o svom privatnom životu koji je postao sve uzbudljiviji otkad je napustila rijaliti, a nije sakrila i kakve planove za budućnost ima sa manekenom Tomislavom Panićem.

Autor: TvPink Printscreen

Međutim, kada je reč o karijeri i poslovnim planovima, Nadežda je morala da prizna sa kakvim se zdravstvenim problemima suočava i da upravo iz tih razloga ne može da se posveti snimanju pesama i samoj karijeri.

Autor: TvPink Printscreen

Ja sam u fazi oporavka, nisam zdravstveno dobro. Malo mi je povišen šećer u krvi, hormoni, ali to će se srediti. Moram da pazim šta jedem, kad ustajem. Moram da promenim način života, radim punom parom. Pesme su u pripremi, ja ih i dalje preslušavam. Vagam i dalje, ne znam šta ću i gde ću, ali u septembru i oktobru krećem sa snimanjima. Mislim da ljudi cene moj rad i koji me prate zaslužuju nešto što će biti bum! Verujem u sebe i verujem da zaslužujem mnogo više - rekla je Nadežda.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti