separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OTVORENO O SVIMA! Nadežda otkrila mišljenje o Aleksandri, Ani i Davidu, pa progovorila o sukobu između Koraćeve i Lepog Miće: ON JE U PRAVU ZA MNOGE STVARI! (VIDEO)


Bez dlake na jeziku


Gost voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" je Nadežda Biljić, koja odgovara na njegova intrigantna pitanja, ali i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Nadežda je progovorila i o Aleksandri Subotić, Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Čula sam se Anom nešto malo, rekla sam da nemam ništa protiv njihove veze. Jedino što zameram Davidu je što nije rekao Aleksandri da više nema emocija. David je uvek bio uz mene, mogla sam da se oslonim na njega. Anči je bila korektna, ali Aleksandra mi je prirasla srcu, drago mi je da je našla svoju sreću - ispričala je Nadežda.

Autor: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Nadežda je otkrila i svoje mišljenje o sukobu između Ane i Lepog Miće.

Nije Mića osporavao njihovu vezu, on je osporavao Anin postupak. U suštini, svako može da ustane i to da kaže, on (David) kao muškarac treba da ustane i kaže da ima devojku. Mića jeste u pravu za mnoge stvari, ali nema lep pristup. To što se dešava između Ane i Miće je njihova stvar - rekla je pevačica.

Autor: TvPink Printscreen

Nadežda je otkrila i da je u dobrim odnosima sa Zoricom Marković, a zatim ponovo progovorila o muzičkoj karijeri Lune Đogani, za koju je rekla da treba da bude samo pojava na bini.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti