AKTUELNO

Rijaliti beba na putu?

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'', pevačica Nadežda Biljić, kako saznajemo, ovih dana preživljava dramu budući da sumnja da je u blagoslovenom stanju, a nagađa se i ko bi mogao da bude otac deteta. Naime, njena bliska prijateljica koja je insistirala da ostane anonimna, otkrila nam je da Nadežda ima sve simptome trudnoće.

Foto: Pink.rs.

Nadežda je ovih dana u panici jer je ubeđena da je trudna. Ciklus joj kasni već neko vreme, ima mučnine i vrtoglavice, a i razdražljiva je u poslednje vreme. Nema mira dok ne uradi sve analize i ne bude sigurna da li će zaista postati mama, a hvata je panika pri samoj pomisli na to ko bi mogao da bude otac deteta - otkriva za Pink.rs pevačicina bliska drugarica.

U prilog ovim tvrdnjama govori i činjenica da je Biljićeva posetila ginekološko-akušersku kliniku u Beogradu, a oštrom oku našeg paparaca nije umakla.

Foto: Pink.rs.

Naime, mi smo je pratili u stopu, a ona je nakon što je razgovarala sa lekarom i odradila sve analize ostala u šoku.

PROČITAJTE JOŠ: PAPARACO! Aleksandra Subotić otišla da uradi analize pred BITNU OPERACIJU!

Foto: Pink.rs.

Nadežda je nakon nekog vremena napustila kliniku, a bila je veoma potresena i nervozna, pa se uhvatila za glavu i odmah zapalila cigaretu kako bi se smirila.

Foto: Pink.rs.

Pevačica je odmah dohvatila svoj telefon i počela uporno da zove nekoga, a da li je možda baš u pitanju potencijalni tata, ostaje da saznamo!

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Inače, pevačica je tokom ''Zadruge 2'' bila intimna sa Tomom Panićem, te tako postoji mogućnost da je upravo on potencijalni otac!

Pogledajte i snimak koji smo zabeležili na licu mesta:

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Paparaco

'