AKTUELNO

Opet je bio misteriozan.

Marko Miljković, dobitnik druge nagrade u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga 2", ostaće poznat kao jedan od najmisterioznijih učesnika ove sezone. Njegova veza sa Lunom Đogani mesecima je potresala velelepno imanje u Šimanovcima, a milionski auditorijum koji je proteklih deset meseci danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući sa nestrpljenjem iščekuje da vidi da li će se oni pomiriti.

Pročitajte još: PUNO DO POSLEDNJEG MESTA! Kija napravila spektakl u Bosni, publika van sebe! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Tokom druge sezone, zadrugari su često optuživali Marka da je folirant, a kao jedan od razloga navodili su to što neretko najavljuje datume za događaje koji će uslediti. Tako je, između ostalog, i najavio datum kada će otpočeti svoju vezu sa Lunom. Miljković je još jednom zaintrigirao široki auditorijum kada je naveo tačan datum razgovora koji će obaviti sa Lunom, kada bi trebalo da rasprave sve stvari i odluče u kom pravcu će se nastaviti njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

To je trebalo da se desi u noći između 13. i 14, a simbolika iza tih brojeva je jasna, jer su svoju vezu otpočeli na spektakularnoj proslavi Srpske Nove godine koju je organizovao Veliki šef. Kako do susreta sinoć nije došlo, ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Marka, želeći da sazna šta se krije iza toga. Miljković nam je prvo rekao da ne daje intervjue pre ponedeljka, ali je ipak pristao da da odgovor na jedno pitanje, a naše pitanje je glasilo "Zbog čega se ti i Luna niste susreli sinoć kako je najavljeno?".

Eto vidiš, trik pitanje... Pazi, videćete sve vrlo brzo, ne znam šta da kažem. Videćete vrlo brzo - ostao je misteriozan Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, naš paparaco sinoć je bio ispred Luninog stana, a ona je samo jednom izašla napolje i to kako bi otišla u studio gde je snimala svoju prvu pesmu. Miljković nije došao kod nje, kao što je obećao, a kako će se nadalje odvijati situacija između bivšeg ljubavnog para, ostaje da vidimo.

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'