AKTUELNO

Marko smatra da David i Ana imaju nekih problema.

Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Marko Marković večeras su gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića. Osim što će bivši zadrugari odgovarati na njegova intrigantna pitanja, gledaoci će takođe imati priliku da se uključe uživo u program i postavljaju pitanja.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Gledatelj se uključio u program i uputio oštru kritiku na račun Ane Korać i Davida Dragojevića, a zatim je Marković prokomentarisao gostovanje svoje bivše devojke u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita".

Kada sam video njenu facu u studiju, kao da je prešao tornado preko nje, ubijena skroz. Verovatno imaju nekih problema - ocenio je Marko, a zatim je Stanija dala svoj komentar na to što Ana i David imaju privatno obezbeđenje koje ih prati svuda.
I ja sam furala obezbeđenje posle "Farme 6", vidim da je to sada in. To su ozbiljne teme, ne bih komentarisala. Ana je upala u to društvo i način života koji nosi mnoge opasnosti. Verovatno se plaše nekih neprijatnosti - navela je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je pušten klip o Koraćevoj i Markoviću, a Crnogorac je ponovio svoj stav koji je iznosio i u "Zadruzi 2", pa je rekao da se ne kaje što je bio sa njom.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'