AKTUELNO

I dalje je misterija ko je želeo da spoji krevet.

Gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" večeras su Maja Marinković, Marijana Zonjić, Stanija Dobrojević i Marko Marković. Voditelj Milan Milošević sa njima razgovara o svemu onome što se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2", a publika koja je svakodnevno pratila dešavanja u Beloj kući se uključuje u program uživo i postavlja im pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je prilog u kome Marko ide od Stanije do Maje i obratno, a sa obe flertuje. Dobrojevićevoj nije bilo prijatno dok je gledala snimak.

Foto: TvPink Printscreen

Marković je prokomentarisao prilog, a zatim se nadovezala i Maja.

Nije lepo prema Staniji. Ovo sa Majom je bio neki moj način igre, kada vidiš da imaš neki prolaz, pa daš malo gasa. Ne želim bilo šta loše da kažem, ali ne bih bio sa Majom - rekao je Marko.
Nora mu se svidela, to smo svi primetili, pa ga je odbila. Igrao je igru sa mnom, sa Minom, pa je na kraju došla Stanija. Ne mislim da je Marko dovoljno inteligentan, da igra tu igru 'spajanje kreveta'. Marku je više odgovarala priča sa Stanijom, ona je medijski zastupljena godinama. Mislim da sam mu se dopadala - nadovezala se Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto na kraju nije došlo do spajanja kreveta - upitala je Stanija.
Zato što Maja nije htela - rekla je Marinkovićeva.
Molim? Zato što Marko nije hteo - odbrusio je Crnogorac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'