AKTUELNO

Markoviću nije bilo lako.

U emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Stanija Dobrojević, Marko Marković, Maja Marinković i Marijana Zonjić odlučili su da se suoče sa gledaocima. Iako su mesecima unazad intrigirali javnost zbog odnosa kakve su imali, bivši zadrugari progovorili su o detaljima koji su sve interesovali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan se prisetio prošle emisije tokom koje je Marko Marković rekao da neke stvari neće oprostiti Staniji Dobrojević koja je plakala dok je gledala snimak u kom je Vladimir Tomović.

Smetalo mi je što se pričalo samo o Tomoviću i njoj. Razumem da je on njena prošlost. Samo o njoj i njemu, nema smisla. Kao da mi nemamo snimke - rekao je Marko šta je zamerio Staniji, a potom se ona oglasila:

Foto: TvPink Printscreen

Rekao mi je da treba da pričam o tome. Suze nisu za onog, nego zbog mene. Previše se pričalo o Vladimiru. Svi su mislili da ja plačem zbog bivšeg dečka. Imala sam iluziju kao da sam prodana i izigrana - rekla je Stanija, a onda je Maja otkrila kakav odnos ima sa spomenutim Vladimirom Tomovićem:

Foto: TvPink Printscreen

Pohvalio je moje ponašanje. Imam lepe reči za njega, osim onog udarca. Ja mislim da ona i dalje ima emocije premu Vladimiru, meni je žao što govorim sve ovo pred Markom - iznela je svoj stav Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

#Stanija Dobrojević

'