separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Marko Marković hteo da prizna kada je počeo da gaji simpatije prema Staniji, a onda mu Dobrojevićeva 'UKRALA KADAR'! (FOTO)


Devojka mu upala u reč.


Stanija Dobrojević, Marko Marković, Maja Marinković i Marijana Zonjić večeras gostuju u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, a u program se uključuju i gledaoci. Svi oni odgovaraju na intrigantna pitanja milionskog auditorijuma, koji je proteklih deset meseci pratio najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2".

Autor: Pink.rs/M.Popović

Jedna gledateljka je pozdravila sve u studiju, pa je postavila pitanje Staniji i Marku. Nju je zanimalo da joj Marko kaže da li je gledao "Amidži šou" kada je Stanija izabrala njega kao najboljeg frajera 'Zadruge 2' , pa ga je upitala koji je to momenat kada je shvatio da ima emocije prema Dobrojevićevoj. 

Nisam gledao emisiju. Ona mi je to rekla kada sam se vratio. Bilo mi je čudno, mislio sam da me zeza. Posle sam video to, kada sam ispao. Naša mala tajna je ta da smo na rođendanu razmenili poglede, mali signali. Bio je rođendan, pričala mi je neke stvari bez bubica - govorio je Marko, a onda mu je Stanija upala u reč:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sam njemu držala predavanja u toaletu bez bubica, tad je on shvatio da mi znači - otkrila je Stanija. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti