separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVAKO JE SVE POČELO: Milanka Karić u Magazinu In otkrila do sada nepoznate detaje iz života sa Bogoljubom Karićem, pa progovorila o PREVARI (FOTO)


Nije pričala o ovome do sada.


Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ove nedelje na temu muško-ženskih odnosa razgovara sa voditeljem ''Novog jutra'' Predragom Sarapom, glumicom Srnom Lango, spisateljicom Vesnom Radusinović i potpredsednicom Pokreta snaga Srbije BK Milankom Karić.

Autor: TvPink Printscreen

Kako voditeljka Sanja uvek ima intrigantne teme, ovog puta rešila je da popriča sa svojim gostima o ljubavnim brodolomima. Milanka Karić ispričala je svoju stranu priče - priznala je kako je upoznala svog supruga Bogoljuba Karića, a potom dodala da nikada nije bila prevarena.

Ja nikada nisam bila ostavljena, niti sam mogla biti. Bilo je dosta momenata kada su se varnice malo podigle. Ali izgleda da ovo vreme što se desilo poslednjih 12, 13 godina učinilo da se zbližimo, jer smo bili razdvojeni. Ja sam bila mlada devojčica kad sam počela sa njim da se zabavljam, imala sam 15 godina, on je imao tad 18. Ali zaista treba da bude prava ljubav - ispričala je Milanka.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti