separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA JE BOLESNA, HITNO JOJ TREBA LEČENJE: Ljuba ŽESTOKO oplela po Biljani Dragojević, Davidova majka joj neće ostati dužna! (FOTO)


Ovo je baš bolelo!


Nakon emisije ,,Zadruga - Narod pita" u kojoj je voditelj Milan Milošević ugostio Anu Korać i Davida Dragojevića, oglasila se i Ljuba Pantović

Ljuba odmah na početku razgovora za Pink.rs ističe da nije bila u prilici da isprati emisiju, ali da su je obožavaoci obavestili o svemu što se dešavalo.

Autor: Pink.rs

Znaš kako, mi smo 7 i po meseci, koliko sam ja bila tamo, mogli jasno da vidimo ko tu laže. Sve što sam rekla i naterala njega da prizna, jednostavno je dokazano samim Aleksandrinim ulaskom. Nijednu jedinu laž nisam rekla za njega - rekla je Ljuba.

Kako je već poznato, nakon što je Ljubina ćerka, Aleksandra Subotić izbačena iz Bele kuće zbog nedoličnog ponašanja, Davidova majka, Biljana Dragojević pružila joj je veliku podršku. Međutim, nešto kasnije, Biljana je preokrenula priču, i stala na stranu Koraćeve. Po tom pitanju, Ljuba je imala žestok komentar.

Autor: TV Pink Printscreen

Znaš šta je moglo da se desi, ova žena je stvarno bolesna, hitno joj je potrebno lečenje i lekar. Nju je rijaliti proždrao. Od kad su se upoznali Aleksandra i David, ona napolju vodi neki svoj rijaliti. Ono, tipa kada vidiš da žena ispod slike ima 700 komentara, i da ona na svih 700 odgovori, tebi je jasno da je bolesnik u pitanju. Ja sam šerovala dosta puta šta je ona radila, jer kolike god idiote da sam sretala u životu, ona je pobedila. Meni nije jasno od koje bolesti boluje, mogu par dijagnoza da nabrojim, za to sam stručna da postavim, ali ne mogu sve, jer ona je multi bolesnik. Kod nje se desilo to da ona vaga gde je veća medijska pažnja. Kad je Aleksandra izbačena napolje, medijska pažnja je bila na njoj, pre toga se ružno ponašala, ali je bila medijski bum i onda je kao ona to podržavala, kao ispala je fina. Samim tim je ona izbila u prvi plan, ona kao čuva dete, ide protiv svog deteta da bi čuvala svoje dete. Ja sve te igrice znam, ali ja te igre ne igram. Ja sam bila osuđena od celog naroda, ali ja sam znala šta radim. Biljana je vagala, i kad je videla da Ana i David izbijaju kao negativci, onda se priklonila njima - tvrdi Pantovićeva.

Autor: TvPink Printscreen

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti