separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MUŠKARCE ZA S*KS TRAŽIO PREKO APLIKACIJE?! Ljuba Pantović do detalja ispričala pikanterije iz Davidovog života, pa obelodanila: Ima matorog dečka!


Rešila da otkrije sve!


David Dragojević tokom boravka u Beloj kući bio je  mnogo puta od strane svojih cimera optužen da je biseksualac, ali i homoseksualac. Među njima bila je i Ljuba Pantović, koja je takođe tvrdila da se David svojevremeno viđao sa muškarcima. Za naš portal Pantovićeva otkriva detalje iz Davidove prošlosti, koje do sada nije iznosila u javnost. Kako Ljuba kaže, David je partnere nalazio putem dejting aplikacije poznate među LGBT populacijom.

Autor: Pink.rs, E-stock

Više bih rekla da je biseksualnog opredeljenja, jer je bio i sa ženama. Ja znam da on ima jednog matorog dečka u Americi, zove se na slovo M, redovno ga posećuje kad ode tamo. A i znaju se mnoge stvari, dok je bio mlađi bio je poznat kao glupi fudbaler, koji se šeta sa matorcima. Imao je i profil na Grinderu koji je naravno obrisao, a mi znamo šta je to. Ja nisam znala kada su mi javili, bilo me je sramota da pitam. Kad ja tamo, ono međutim, ukucala na internetu i opa. I tamo je bio sa profilom, isuviše se vodi priča oko toga i ima konkretnih sa imenima, da bi to bilo tako bezveze - otkrila nam je Ljuba.

Autor: Pink.rs

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti