AKTUELNO

Brane svoju ljubav.

I posle "Zadruge" - "Zadruga"! Gledaoci TV Pink ove večeri imaju mogućnost da gledaju novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" čiji je domaćin voditelj Milan Milošević. On je večeras u studiju ugostio ljubavni par Anu Korać i Davida Dragojevića.

U narednom uključenju gledateljka je imala pitanje za Anu i Davida, a ticalo se Dragojevićeve prevare pred milionskim auditorijumom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako te nije sramota da isteraš svoju verenicu i dete iz kuće, prihvatio si to dete kao svoje?! Ipak je ona je tvoja verenica, planirali ste zajednički život, kako si mogao da započneš novu vezu, ako pre toga nisi raščistio vezu sa svojom verenicom - upitala je gledateljka Davida.
Nikakva to verenica nije bila. Ja sam živeo sa tom devojkom, pa zar ne biste živeli sa svojom devojkom - branio se Dragojević.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Kako David nije dao konkretan odgovor, gledateljka se obratila i Koraćevoj, ali ponovo nije usledio odgovor koji je ona očekivala.

Kako komentarišeš to što te je tvoj drug Filip Mijatov dokazao da je plaćao i da su to velike svote novca?! Devojko, on te je plaćao - insistirala je gledateljka na odgovoru, ali ga nije dobila.

Potom je voditelj upitao Anu ko je zapravo krivac što se veza Aleksandre Subotić i Davida raskinula.

Da mi nešto ne odgovara, ja bih tu vezu odmah prekinula. Svako bi otišao svojim putem. Davidova jedina greška jeste što nije imao hrabrosti da raskine na vreme - dodala je Ana.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pročitajte još: RAZREŠENA VELIKA LJUBINA MISTERIJA! Bivša zadrugarka danima nosi MASKE PREKO LICA, a evo i zbog čega! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'