AKTUELNO

Tražila je i zabranu prilaska.

Voditelj Milan Milošević ugostio je večeras Anu Korać i Davida Dragojevića i sa njima obavio veliki intervju u kome je sumiran njihov boravak u Beloj kući, kao i sve ono što se izdešavalo nakon završetka "Zadruge 2". Publika takođe ima priliku da se uključi uživo u program i postavi pitanja Koraćevoj i Dragojeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je rekao Ani da su mu gledaoci poslali poruku da je Koraćeva uhvaćena u laži, jer je rekla da nema telefon, a ranije je ispričala kako je zvala Davida iz tržnog centra, a ona se pravdala.

Nemam stari broj i stari telefon. Nemam nijedan broj, taj broj ima samo David. Daćemo sutra novi. Nemam apsolutno ništa - pravdala se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je otkrila i da je tužila Filipa Mijatova.

Da, jutros smo bili u policiji, podnela sam zvanično tužbu jutros, to će sve doći na svoje, tražila sam zabranu prilaska, ako bude prišao na 10 metara biće uhapšen. Sve što je pričao javno, za sve će da odgovara, sve će morati da dokaže na sudu, neka se pozabavi sa policijom. Videćemo šta će se dogoditi sa njim. Neću otkriti koga sam još tužila, samo za Filipa, stići će im pismo - otkrila je Ana.
On je za mene budala - dodao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Filip Mijatov

'