separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ČUO JE GLAS NARODA: Gledateljka se obratila Davidu, uživo u emisiji mu OČITALA LEKCIJU koju će pamtiti dok je živ (VIDEO)


Iako je gledateljka bila na njihovoj strani, imala je i po koju zamerku.


U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je ljubavni par koji je šokirao javnost svojim javnim gestom. Ana Korać i David Dragojević rešili su da progovore o svim dešavanjima koja su obeležila prethodne mesece u "Zadruzi".

Kako večeras narod ima glas, u program se uključila gledateljka koja je bila na strani Ane i Davida, ali je i dalje smatrala da je Dragojević pogrešio što je to uradio pred milionskim auditorijumom.

Autor: TvPink Printscreen

Samo da vam kažem, pozdravljam Anu i Davida, i tebe Milane. Da li verujete da sam ja u pet sati svako jutro legala sa vama? Samo me je bolelo, nisam mogla da verujem da samo Ana ima prošlost, a niko drugi nema. Samo jedno veče je bilo spomenuta Sanja Stanković. Ja njih dvoje volim, ali ja sam Nadeždin fan. Drago mi je što su pobedili sve one napade, izdržali su sve i ne treba nikoga da slušaju, već samo sebe i svoju ljubav. A ono što je Subotićeva lagala, to je dno dna! David je trebalo da sedne sa njom kad se vratila, da joj kaže da ju je dosta trpeo i da više neće da je trpi - ispričala je gledateljka.
Ona je najviše poludela jer je mislila da je neko protiv nje. Ona je posle ušla kao prevarena žena. Bilo mi je teško kad treba da sednem za sto, bio sam pod stresom, ali tu si, gde si - ubacio se David.

Autor: TvPink Printscreen

Zašto se nije kopalo po Aninoj prošlosti pre nego što se ona vratila? Nego tek kad se vratila, onda je ona počela sa tim - dodala je gledateljka tokom uključenja.

U video-prilogu pogledajte kako je izgledao razgovor sa gledateljkom.

O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti