separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVO NIJE REKLA NA TV-U! Snimili smo Staniju tokom reklama: Zbog reči o Vladimiru Tomoviću uslediće NOVI HAOS (VIDEO)


Sada je sve jasnije!


Bivša učesnica "Zadruge 2" Stanija Dobrojević bila je specijalni gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ono što je ostavilo poseban utisak na sve jeste njena reakcija dok je gledala video - klipove sa bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem.

S obzirom na to da je njen sadašnji dečko Marko Marković pomno pratio svaki njen pogled, pa i momenat dok je bila na ivici suza, mi smo u toku reklama zamolili Dobrojeviću da nam odgovori na nekoliko pitanja.

Autor: TV Pink Printscreen

Da li ti je bilo neprijatno dok si gledala snimke sa Vladimirom u emisiji, pred tvojim dečkom Markom?

Da, bilo mi je neprijatno da mi puštaju snimak sa Vladimirom. Glupo mi je što moraju da puštaju te snimke i što se potežu te teme.

Delovalo je kao da si bila na ivici suza?

Autor: TvPink Printscreen

Da, videla sam koliko ružnih stvari sam doživela od te osobe, a da ništa nisam ni znala. Imala sam lepo u svojoj glavi, dostojanstveno sam se nosila sa tom situacijom. Mislim da me nije vredan, a to moram da komentarišem. Na sve to mora da se stavi tačka, nisam mogla da izbegnem te teme da ne ispadne da krijem i da sam ostala nedorečena.

Zašto gledaoci stiču utisak da si bila emotivnija dok si bila sa Vladimirom?

Autor: TvPink Printscreen

Ne znam, verovatno je to bio početak, bili smo spoj i par i nisu želeli da ta veza doživi krah. Došlo je do nekog preokreta, a to ljudi sigurno nisu očekivali.

Izjavila si mu saučešće, da li očekuješ da ti se javi?

S obzirom na to da sam čula i gledala video klipove u kojima je mnogo ružnih stvari rekao o meni, nema potrebe da mi se javlja.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti